HORESTA har en medlemsfordelsaftale om kreditvurdering og inkasso med Collectia. Virksomheden differentierer sig fra andre traditionelle inkassovirksomheder. De kan nemlig tilbyde både kreditvurdering og inddrivelse af udeståender på en intelligent og effektiv måde.

Aftalen består i, at HORESTAs medlemmer får rabat på både kreditvurdering og abonnement. I kan læse mere om fordelen her.

Collectia kan hjælpe med forebyggelse mod tab samt håndtering af alle typer ydelser i forbindelse med inddrivelse, såsom rykker- og inkassoservice, administration af betalingsaftaler, rådgivning samt retslig behandling. Via deres onlineportal får man fuld gennemsigtighed over sagerne.

Med fokus på respektfuld behandling, personlig rådgivning og ud fra dynamiske inddrivelsesforløb formet af kunstig intelligens, får man de bedste forudsætninger for at få udeståender inddrevet. Som noget særligt har Collectia adgang til data, der gør dem i stand til at angive sandsynligheden for inddrivelse, på hver enkelt sag.

Klik her og se hvilke regnskabssystemer Collectia kan integrere med. 

Ring på 77 30 14 80 for at høre mere.

Log ind