Alle virksomheder har et potentiale for at nedbringe deres madspild og ved et nyt webinar deler HORESTA ud af kendskab og kundskab til, hvordan du nemt og effektivt kan komme i gang med at få tal på madspildet samt nedbringe det simpelt, men effektivt.  

Du er inviteret med den 4. maj kl. 13.00-14.30 til webinaret ”Madspild – hvorfor måling giver mening”.

HORESTA har inviteret Mette Toftegaard, eSmiley til at fortælle om Foodwaste for All, som sikrer, at du i dit køkken kan komme i gang med at måle i det omfang, der passer til din virksomhed, hvad enten du er hotel, restaurant, cafe, kantine mv. Det skaber resultater, der gavner både den økonomiske og den grønne bundlinje.

Derudover giver Rune Friberg fra eSmiley en masse inspiration til, hvor madspildet ofte opstår, både i og udenfor køkkenet, samt hvordan du kan udnytte råvaren og med gastronomisk innovation forebygge madspildet. 

Der vil være masser af tid til erfaringsudveksling & spørgsmål undervejs.

Meld dig til her.

Log ind