Alle virksomheder har et potentiale for at nedbringe deres madspild og ved et nyt webinar deler HORESTA ud af kendskab og kundskab til, hvordan du nemt og effektivt kan komme i gang med at få tal på madspildet samt nedbringe det simpelt, men effektivt.
Du er inviteret med den 4. maj kl. 13.00-14.30 til webinaret ”Madspild – hvorfor måling giver mening”.
HORESTA har inviteret Mette Toftegaard, eSmiley til at fortælle om Foodwaste for All, som sikrer, at du i dit køkken kan komme i gang med at måle i det omfang, der passer til din virksomhed, hvad enten du er hotel, restaurant, cafe, kantine mv. Det skaber resultater, der gavner både den økonomiske og den grønne bundlinje.
Derudover giver Rune Friberg fra eSmiley en masse inspiration til, hvor madspildet ofte opstår, både i og udenfor køkkenet, samt hvordan du kan udnytte råvaren og med gastronomisk innovation forebygge madspildet.
Der vil være masser af tid til erfaringsudveksling & spørgsmål undervejs.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin dropper anbefalinger af særlig turismeaktivitet
23-01-2025
-
TV: Danmark klar til Bocuse d’Or-finale i Lyon
23-01-2025
-
København blandt verdens bedste byer i 2025
23-01-2025
-
VisitDenmark opruster på erhvervsturisme
23-01-2025
-
Klinter på Mors og Fur kan blive UNESCO verdensarv
23-01-2025
-
Beskæftigelsen stiger men rekruttering halter
23-01-2025
-
Messecenter Herning forbereder sig på rekordår i 2025
23-01-2025