Lige nu er de danske input til EU’s evaluering af den såkaldte ”platformsforordning” (P2B-forordnignen) ved at blive samlet ind. HORESTA bidrager som erhvervets organisation.

I den forbindelse er HORESTA blevet spurgt til, om der er hoteller eller restauranter, der kunne have interesse i at dele deres erfaringer vedrørende samarbejdet med bookingportalerne, f.eks. Booking.com, Hotels.com og Expedia.

Forordningens formål er, at være med til at sikre et velfungerende indre marked, der medfører at hotellerne/brugerne af de digitale platforme gives passende gennemsigtighed, retfærdighed og effektive klagemuligheder.

Hensigten er med evalueringen er at se, om ordningen fungerer efter hensigten og se, om der er behov for ændringer/stramininger af forordningens regler.

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte HORESTAs erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Se også

Iværksættere vil skabe Airbnb for møde-, konference- og selskabssteder.

Tre århusianske iværksættere har skabt søgemaskinen Eventbutler.dk, som har til hensigt at bliv møde- og eventbranchens svar på Airbnb. Virksomheden vil hjælpe private danskere og virksomheder i alle størrelser, når de skal finde og booke bl.a. bryllupper, julefrokoster, mødelokaler og større konferencer, skriver Avisen.dk.

Ny dansk bookingplatform vil vippe de store af pinden.

Bookingplatformen CoolCopenhagen er et eksempel på en branche, der står sammen. Platformen er stiftet af hotellerne Guldsmeden Hotels, Absalon Hotels, Arthur Hotels og Hotel SKT. Annæ. Indtil videre dækker CoolCopenhagen over 10.000 værelser i København.

Log ind