HORESTA Region Sjælland har netop holdt generalforsamling, og det har resulteret i en bestyrelse med flere nye navne.

Det drejer sig om Yvonne Kandage, der til daglig er direktør for Møn Goflresort/Hotel Præstekilde i Stege, som træder ind som medlem og næstformand i bestyrelsen. Desuden er Tim Tidman, hoteldirektør hos det nye Hages Badehotel ved Femern-forbindelsen, nyt medlem af bestyrelsen.

”Branchen har været gennem nogle hårde år, og nu skal erhvervets store potentiale indfris. Region Sjælland har utrolig meget at byde på, og HORESTA har gennem hele krisen slået sit navn fast som erhvervets stærkeste talerør. Jeg glæder mig til at bidrage til bestyrelsesarbejdet for hele regionen og tilbyde mine kompetencer særligt inden for overnatningssegmentet,” siger Tim Tidman.

Yvonne Kandage tilføjer:

”HORESTA repræsenterer hele værdikæden i turisme- og oplevelseserhvervet, og derfor er det her, at vi kan sikre synergier og samarbejder, hvor 1 plus 1 giver 3. Branchen voksede kraftigt op til krisen, og det vækstspor skal vi tilbage på til glæde for alle turisme- og oplevelsesvirksomhederne i regionen,” udtaler Yvonne Kandage.

Allan Hansen blev genvalgt enstemmigt til posten som formand for HORESTA Region Sjælland. En rolle han har beklædt siden 1999. Han ejer og driver i dag Folkets Hus i Maribo. Han glæder sig over en stærk bestyrelse, der står på et bredt fundament.

”Ambitionen har været at skabe en regionsbestyrelse i Sjælland, som favner bredest muligt i erhvervet. Det er lykkedes med bestyrelsesmedlemmer fra et badehotel, et hotel, en konferencevirksomhed, en cateringforretning og en campingplads. Den lokale forankring forenet med et bred indsigt i alle dele af erhvervet giver HORESTA evnen til at gøre en forskel og påvirke rammevilkårene lokalt,” siger Allan Hansen, formand i Region Sjælland.

Der var genvalg til Connie Christensen, der ud over at eje Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse og Hotel Strandparken i Holbæk, også er formand for det nye Visit Sjælland, der skal fremme den vestsjællandske turismeregion. Ligeledes blev André Gaston Nouard fra Tempelkrogens Familiecamping i Holbæk genvalgt til bestyrelsen.

Log ind