På tværs af turisme- og oplevelsesindustrien kan forsikringsbehovene være meget forskellige. Samtidig udvikler virksomhederne sig løbende, og der er det vigtigt, at forsikringen følger med.

HORESTA har et samarbejde med forsikringsselskabet Topdanmark om at lave de bedste løsninger til erhvervsorganisationens medlemmer.

Blandt dem er Grunk Event Firmajulefrokost

”Via Topdanmark har vi fået en bedre dækning med en hurtig og professionel service. Vores kontaktperson var god til at danne et overblik over vores behov, og nu har vi fået en løsning, der matcher lige præcis den virksomhed, som vi er i dag,” fortæller Morten Grunk Jensen, direktør i Grunk Event Firmajulefrokost.

Topdanmark har årtiers erfaring med rådgivning af medlemmer i lige præcis HORESTAs medlemssegment.

”Selvfølgelig er prisen altid et afgørende parameter, men for os i Topdanmark handler det også om indsigt i kundernes hverdag og en forståelse for de behov, som gør sig gældende lige netop her. Uden denne indsigt er det nemlig umuligt at skræddersy den rigtige løsning til den enkelte kunde,” siger Marcus Leth Dahl Thomsen, der er Erhvervsassurandør i Topdanmark.

Læs mere om HORESTAs medlemsfordel på forsikring her.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Forsikringsselskaber har ikke i sinde at tilbyde dækning ved pandemier

Virksomheder, der rammes af restriktioner og nedlukninger i tilfælde af fremtidige sundhedskriser, bør kunne blive sikret ved hjælp af forsikringsselskaber. Sådan lyder en af de helt centrale anbefalinger i en rapport fra regeringens ekspertgruppe. Siden juni har den drøftet, hvordan virksomheder i fremtiden skal kompenseres, hvis en ny eller lignende krise som covid-19 rammer, skriver Berlingske.

Log ind