Høng er i disse dage forvandlet til et stort udstillingsvindue for, hvad erhvervsuddannelserne kan tilbyde. Det sker blandt andet ved, at hver eneste uddannelsesretning afvikler konkurrencer, og HORESTA er medarrangør af hotel- og restauranterhvervets discipliner.

Kokkeeleverne skal i den indledende runde 7 timer i køkkenet og vise, hvad de kan frembringe med blandt andet rødspætter i en forret samt svinekæber og kalvebrisler til hovedret. Samtidig bliver tjenereleverne udfordret i opgaver med cocktails, flambering og meget mere.

Smørrebrød- og catereleverne skal torsdag og fredag frembringe supper, tærter, lune retter, kolde fiskeretter og meget mere.

Receptionisteleverne skal udvise værtskab, overblik og generel gæstehåndtering, når de går i konkurrence.

De bedste elever er med, når lørdagens finale finder sted.

Om DM i Skills

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Konkurrencerne giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet.

Læs mere her.

Årets Kok og Årets Tjener: Kom helt tæt på årets finalister

Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se samt heppe på de 16 finalister.

Log ind