Svendborg har over de seneste ti år udviklet og forfinet en skudsikker metode til at tiltrække turister fra hele landet gennem sommermånederne juni, juli og august.

På Hotel Svendborg har det fået belægningsprocenten til at stige fra omkring 60 procent til over 90, og derfor var det en glad og tilfreds direktør, HORESTA mødte, da vi lagde vejen forbi hos Tom Pelle Jensen for at tage den sydfynske turismetemperatur oven på coronakrisens hærgen.

Tom Pelle Jensen er direktør for Halberg Hotels, som udover Hotel Svendborg driver Hotel Fredericia – begge under Best Western-brandet.

Hør her Tom Pelle Jensen fortælle, hvordan Svendborg har knækket koden til at få fyldt hotelsengene.  Sommer efter sommer. År efter år.

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind