Bella Arenas messevenue på Amager lagde i sidste uge lokaler til, at flere af HORESTAs medarbejderhungrende virksomheder kunne gå på jagt efter de eftertragtede jobsøgende.

Med den store efterspørgsel, der er opstået i kølvandet på coronakrisen, er manglen på arbejdskraft stor, og for at afhjælpe personalemanglen havde HORESTA fået mulighed for at invitere medlemmer i Hovedstaden til jobmessen med håbet om et match med de jobparate kandidater.

Jobmessen var arrangeret af Københavns Erhvervshus i samarbejde med Copenhagen Medicals, hvor mange af de jobsøgende har været ansat som podere.

Til jobmessen var blandt andet Bella Center Hospitality Group, Ligula Hospitality Group, The Old Irish Pub og Sovino Brands, som I videoen fortæller om dagen.

Jobmesse i HimmerLand var en succes

HimmerLands gæster er normalt ude efter lækker gastronomi, til konference eller på spaophold, men søndag eftermiddag mellem 14-16 var der også gæster, som kom af en helt anden årsag. For anden gang i historien kunne HR Business Partner Pia Søgaard, og godt 14 kollegaer fra HimmerLands mange forskellige områder, nemlig slå dørene op til jobmesse i HimmerLand.

Log ind