”I løbet af ugen tilbyder vi rolige omgivelser til fordybelse for konferencegæster, mens vi i weekenden sadler lidt om og holder store fester,” siger Helle Petersen, der er indehaver af Rønnes Hotel.

For hende er det vigtigt, at gæsterne bliver mødt af en personlig stemning, når de træder ind ad døren i det solgule hus.

”Vi har det her smukke, store sted og vi ønsker sådan at gæsten føler en familiær og hjemlig stemning hvad enten de er på kursus eller til konfirmation.”

Råvarer og pynt fra lokalområdet
Og lige som at gæsterne bliver en del af hotellet under opholdet, gør Helle Petersen også meget for, at hotellet er en del af nærområdet og bruger områdets lokale råvarer, når det er muligt. Det bidrager til den hjemlige atmosfære, og den er populær blandt gæsterne.

”Det mest fantastiske er at opleve gæster, der efter én fest straks booker hotellet til en ny. Bedre feedback kan vi vist ikke få,” siger Helle med et smil, men fortæller også, at hotellet som de fleste andre i branchen kæmper med at finde egnet tjenerpersonale, der kan hjælpe ved de mange fester og konferencer.

Rønnes Hotel har netop meldt sig ind i HORESTA, og det har de gjort af flere årsager, fortæller indehaveren.

”Vi har blandt andet meldt os ind i HORESTA for at få juridisk bistand og hjælp med overenskomstforhandlinger med 3F.”

Du kan altid læse mere om medlemskab af HORESTA her eller kontakte vores medlemschef, Nadeem Wasi.

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind