Om to måneder samler vi igen branchen til den største netværksdag i meget lang tid for vores erhverv.

Torsdag den 18. november glæder vi os til at byde både jer og hundredvis af andre fra erhvervet velkommen til en festlig dag, hvor vi først og fremmest skal fejre, at vi er på vej ud ad coronakrisen og ind i en tid, hvor vi igen har fået gang i omsætningen.

Hvis I vil være sikre på at få en plads, så skynd jer at tilmelde jer her.

På HORESTA Årsdag 2021 tager vi et smugkig ind i fremtiden og bliver klogere på, hvordan vi bedst udnytter de nye muligheder og tackler de aktuelle udfordringer.

På scenen vil I som altid kunne opleve spændende key note speakere og topchefer fra vores erhverv. Desuden præsenterer vi en række nye virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet.

Årsdagen runder vi som altid af med et brag af en netværksfest. I år udfordrer vi konceptet og byder inden for til HORESTA LOUNGE PARTY med god mad og vin, lækre drinks, super underholdning og spændende gimmicks.

Vi slår dørene op til festen kl. 18.30 og håber, at du vil slutte dagen af på den bedst tænkelige måde sammen med dine kolleger fra branchen.

Vi vil løbende offentliggøre navne på talere på dagen. Følg også med på www.horesta-aarsdag.dk, og husk at tilmelde jer i god tid.

Hellestorm April2021
Digital Manager
Helle Lund Storm

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind