Foto: Getty Images

Landstræner Kasper Hjulmand rykkede på få dage det danske fodboldlandshold fra den dybeste tænkelige krise til at præstere langt over evne. Det lykkedes takket være hans helt unikke evne til at hjælpe den enkelte spiller til at blive den bedste udgave af sig selv.

Da han i sommer formåede at inspirere en hel nation gennem fodbold skete det via begreber som fællesskab og følelser. Torsdag den 18. november vil han inspirere hele hotel-, restaurant- og turisterhvervet, når han optræder på HORESTA Årsdag 2021 i Øksnehallen.

Skal du og din ledergruppe møde Kasper Hjulmand og alle de andre spændende talere på vores årsdag, kan I tilmelde jer her. Allerede før vi har offentliggjort programmet har over 200 tilmeldt sig dagen og over 100 vores HORESTA Lounge Party om aftenen, så skynd jer!!

På HORESTA Årsdag vil Kasper Hjulmand bliver interviewet af den tidligere tv-vært og moderator, Morten Resen, om at arbejde i en præstationskultur, hvor store egoer skal have rum til at folde sig ud, og hvor der ikke er plads til svage led i kæden.

Kasper Hjulmand har været træner for det danske fodboldlandshold siden juni 2019. Inden da var han træner FC Nordsjælland, som han gjorde til dansk mester med et af Superligaens mindste budgetter. Han fortsatte til den tyske Bundesligaklub Mainz 05, inden han i efteråret 2015 vendte hjem igen til cheftrænerjobbet i FC Nordsjælland.

Om fodboldspillere er han kendt for at sige: ”Jeg tror faktisk, at mennesket kommer før spilleren”.

Læs mere om HORESTA Årsdag 2021 på horesta-aarsdag.dk
 

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind