Når Fødevarekontrollen lægger vejen forbi og tjekker, om I har styr på fødevarereglerne, har de blandt andet fokus på udstyr, emballager og materialer, der er i kontakt med fødevarerne. Det er derfor vigtigt, at have styr på, og det kan I få ved at deltage i vores webinar om Fødevarekontaktmaterialer.

Det er HORESTA, der i samarbejde med Dansk Erhverv og Fødevarestyrelsen, afholder webinaret om fødevarekontaktmaterialer, hvor I får en unik mulighed for at blive opdateret på de gældende regler.

Webinaret er målrettet restaurantchefer, fødevarevirksomheder i detail og engros og ansvarlige for indkøb af fødevarekontaktmaterier og udstyr. Med andre ord jer, der har brug for at få indsigt i, hvilke krav der stilles til leverandørerne, lovgivning og dokumentation inden for feltet, og hvordan man forbedrer egenkontrollen på området.

Webinaret finder sted den 26. oktober fra 9. 15 – 11.00.

I kan tilmelde jer webinaret her.

Bliv klogere på det udvidede producentansvar

Vi har erfaret, at mange af vores medlemmer bliver omfattet af producentansvar for emballage. Da der stadig er uklarheder om, hvad det i praksis betyder, kommer her et overblik.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind