Når Fødevarekontrollen lægger vejen forbi og tjekker, om I har styr på fødevarereglerne, har de blandt andet fokus på udstyr, emballager og materialer, der er i kontakt med fødevarerne. Det er derfor vigtigt, at have styr på, og det kan I få ved at deltage i vores webinar om Fødevarekontaktmaterialer.

Det er HORESTA, der i samarbejde med Dansk Erhverv og Fødevarestyrelsen, afholder webinaret om fødevarekontaktmaterialer, hvor I får en unik mulighed for at blive opdateret på de gældende regler.

Webinaret er målrettet restaurantchefer, fødevarevirksomheder i detail og engros og ansvarlige for indkøb af fødevarekontaktmaterier og udstyr. Med andre ord jer, der har brug for at få indsigt i, hvilke krav der stilles til leverandørerne, lovgivning og dokumentation inden for feltet, og hvordan man forbedrer egenkontrollen på området.

Webinaret finder sted den 26. oktober fra 9. 15 – 11.00.

I kan tilmelde jer webinaret her.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind