Det går rigtig godt i Munkebjerg Gruppen efter genåbningen af Danmark. Alle fire virksomheder i koncernen er oppe i gear igen, og Munkebjerg Hotel ligger lige nu i Index 130 – blandt andet takket være arrangementer, der er flyttet fra foråret. Samtidig er ordrebogen større, end den normalt ville have været, når man ser ind i resten af 2021.

Men coronakrisen har været hård og dyr. Trods lønkompensation har det kostet koncernen 30 millioner kroner at fastholde medarbejderne. Dertil kommer øvrige omkostninger, som ikke er blevet dækket ind.

På den baggrund foreslår adm. direktør, Rene Sørensen, nu at staten etablerer en fond, som kan kompensere de hårdest ramte dele af erhvervslivet, hvis en lignende krise opstår.
”Staten etablerede for nogle år siden en katastrofefond i forbindelse med blandt andet stormflodssikring, og den betaler man jo til via sin forsikring. Vi kunne lave en lignende katastrofefond, der skulle akkumulere nogle penge til at understøtte lignende kriser i fremtiden”, siger Rene Sørensen.

I denne video fortæller Rene Sørensen om krisens påvirkning af Munkebjerg, og om hvordan koncernen er gået utraditionelt til værks for at finde medarbejdere.

Ny ejer vil gøre hotel moderne og digitalt

I løbet af sommeren skal værelserne på Hotel Bredehus moderniseres, og i fremtiden vil det være bemandingsfrit på nær i restauranten og selskabslokalerne, hvor der dog også vil ske ændringer.

Kendt Vejle-hotel skifter ejer

Brødrene Peter og Henrik Prüsse har solgt Hotel Bredehus. Køberen er Lars Kloster, der har planer for værelserne, mens han har lejet hotellets restaurant ud til en kendt Vejle-restauratør.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind