HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, tiltræder den 1. december stillingen som direktør for organisationen for frisører og kosmetikere (DOFK).

”Kirsten har leveret en stor og vigtig indsats for HORESTA, og vi er kede af at skulle sige farvel til hende. Omvendt er det helt naturligt, at hun efter syv år på posten ønsker nye udfordringer, og dem ønsker vi hende al mulig held og lykke med”, siger Pia Voss, der er konstitueret administrerende direktør.

I samarbejde med HORESTAs kommende administrerende direktør, Jannick Nytoft, går arbejdet nu i gang med at finde en ny leder af HORESTAs politiske afdeling.

”Heldigvis har vi i dag et utrolig stærkt politisk team med stor brancheindsigt og kompetencer, der fint komplementerer hinanden. Det vil være et godt fundament at arbejde videre på for den kommende leder af politisk afdeling”, siger Pia Voss.

 

Nattelivet er tilbage

Nattelivet har været hårdt ramt af nedlukninger og restriktioner, men efter genåbningen er nattelivet tilbage for fuld udblæsning. Tal fra brancheforeningen HORESTA og Danske Bank viser, at danskerne har taget rigtig godt imod genåbningen af nattelivet, og at indtjeningen slår tiden før corona.

Tilbagebetaling af coronalån udskydes

Fristerne for at tilbagebetale coronalån udskydes, og der er samtidig indgået en aftale om, at perioden for afdragsordninger udvides. Det er et bredt flertal i Folketinget blevet enige om.

Log ind