Jannick Nytoft er ansat som administrerende direktør i HORESTA. Han afløser Katia K. Østergaard, der har stået i spidsen for organisationen gennem 11 år.

Jannick Nytoft er 49 år og har gennem de seneste fire år været administrerende direktør i EjendomDanmark.

HORESTAs nye frontfigur er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. og har en lang karriere bag sig med ledende stillinger i organisationer, der arbejder med politisk interessevaretagelse og medlemsrådgivning. Inden EjendomDanmark har han blandt andet været ansat i PenSam, DI Plastindustrien og DVCA - Danish Venture Capital and Private Equity Association.

Tidligere har han været politisk aktiv og fungeret som viceborgmester i Albertslund Kommune fra 2001 til 2006.

Nu ser han frem til at skulle arbejde for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

”Der er tale om et erhverv, som har oplevet en markant vækst frem mod coronakrisen. Med en årlig omsætning på 139 milliarder kroner - heraf eksportindtægter for 60 milliarder fra udenlandske turister – har hotel-, restaurant- og turisterhvervet allerede i dag stor betydning for samfundsøkonomien, og denne betydning vil vokse år for år. Det er afgørende, at politikerne forstår de vækstmuligheder, erhvervet rummer, og vælger at udnytte dem. Derfor er der brug for en stærk brancheorganisation, der bliver lyttet til på Christiansborg”, siger Jannick Nytoft.

HORESTAs formand, Jan Vinther Laursen, glæder sig over ansættelsen af Jannick Nytoft.

”Jannick er valgt efter en grundig rekrutteringsproces og ud fra et stort og stærkt kandidatfelt. Med ham får vi en meget markant frontfigur for HORESTA. Han har både stor erfaring med politisk lobbyisme og med at sikre kompetent medlemsrådgivning”, siger Jan Vinther Laursen.

Jannick Nytoft tiltræder i sit nye job den 1. januar.

”HORESTA er gennem en årrække vokset på medlemssiden. Under coronakrisen har organisationen været en meget tydelig stemme i medierne og leveret rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne. Men selv om HORESTA står stærkt, ser jeg mange muligheder for at udvikle organisationen yderligere, og det glæder jeg mig helt enormt til at tage fat på,” siger Jannick Nytoft.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind