En landstræner, en amerikaner og en fremtidsforsker. Det er hovedingredienserne i den cocktail, vi har blandet til HORESTA Årsdag 2021. Men årsdagens program indeholder meget mere end det. For eksempel ti inspirerende ledere fra turisme- og oplevelseserhvervet og tre unge, som brænder for det, de laver.

Den 18. november kan HORESTA Årsdag igen i år byde inden for – denne gang i Øksnehallen - til en bred vifte af oplevelser, indsigter, udsyn og inspiration. Samtidig giver dagen dig mulighed for at netværke med hundredvis af andre ledere i erhvervet, og det hele runder vi af med vores nyskabelse HORESTA Lounge Party.

TILMELD JER HER

Key note speaker bliver amerikaneren Sylvie di Giusto, der blandt mange andre har rådgivet Hilton, American Express, Nespresso og American Airlines.

Hun vil levere sit bud på, hvordan man som virksomhed kan skille sig ud fra mængden ved at finde og forstærke sine USP’er. Sylvie vil give jer redskaber til at afdække USP’erne og bruge dem aktivt til at få fyldt ordrebøgerne.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen vil sætte spot på de næste generationer på arbejdsmarkedet. Hun vil komme med sit bud på, hvordan vi som branche gør de unge til drivkraften i alt det, der bliver til succes i fremtiden.

Landstræner Kasper Hjulmand bliver interviewet af vores moderator, den tidligere tv-vært, Morten Resen. Morten vil bede årets mest omtalte leder fortælle om, hvordan det lykkedes at rejse de rød-hvide EM-helte fra den dybest tænkelige krise til at blive et team med en uimodståelig vinderkultur.

Oven i disse tre inspirerende indslag kan du møde en række af ledere fra vores erhverv.

Et hotel på pæle og et virtuelt køkken

Først giver vi mikrofonen til fem, der enten lige har åbnet en virksomhed eller meget snart gør det og dermed skal kæmpe sig til plads på et i forvejen hårdt presset marked i hotel- og restauranterhvervet. Hør blandt andet historierne bag en virksomhed, der har taget et kontroversielt navn, bag en ny kæde af virtuelle køkkener og bag hotellet der skal bygges på pæle i vandet.

Senere kan du møde fem andre ledere i et erhvervspanel, hvor vi udfordrer dem på, hvad der skal til for at gøre hotel-, restaurant- og turisterhvervet til en attraktiv arbejdsplads i fremtiden.

Endelig kan du møde tre unge medarbejdere fra vores erhverv, der bruger kræfter og fritid på at hjælpe andre unge igennem deres uddannelser.

Glæd dig til endnu en årsdag, hvor du for nogle timer kan samle inspiration, ny viden og ekstra brændstof til at håndtere fremtidens muligheder og udfordringer.

Læs og download det fulde program for HORESTA Årsdag 2021 (pdf)

Flere og flere virksomheder tilmelder hele ledelsesgruppen til årsdagen. Overvej om I ikke også skulle gøre det. På den måde bliver det meget lettere at bruge den nye inspiration og viden i praksis bagefter.

TILMELD JER HER

Log ind