Hun har rådgivet virksomheder som Hilton, American Express, Nespresso og American Airlines, og hun rejser verden rundt for at rådgive topchefer og medarbejdere.

Torsdag den 18. november går turen til København, hvor ledelseskonsulent, forfatter og key note speaker, Sylvie di Giusto, taler på HORESTA Årsdag 2021.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig til dagen, så skynd dig. Vi har allerede over 200 tilmeldinger og over 100 til vores HORESTA Lounge Party om aftenen.

TILMELD DIG HER

Sylvie di Giusto vil på årsdagen levere svar på, hvad der skal få en potentiel kunde til at booke et hotelværelse, et mødelokale eller en middag lige præcis hos jer.

At besvare dette spørgsmål kræver en grundig indsigt i, hvad der gør jeres brand til noget særligt.

For mange virksomheder kan det være svært at identificere, hvordan man kan skiller sig ud fra mængden, og hvilke touch points mellem virksomhed og kunder/gæster, der er altafgørende for at skabe ny omsætning.

Sylvie vil demonstrere, hvordan I kan påvirke de bevidste og ubevidste signaler, jeres virksomhed sender, og hun vil inspirere jer med strategisk vejledning og praktiske ideer.

Hør Sylvie uddybe sin optræden på HORESTA Årsdag her.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind