På søndag udløber muligheden for at ansøge om kompensations for faste omkostninger for perioden den 1. november til 28. februar og for perioden den 1. marts til 30. juni.

Kompensationsordningerne er løbende blevet forbedret og flere gange med tilbagevirkende kraft, derfor kan ansøgningsmulighederne have ændret sig.

HORESTA har derfor rådgivet rigtig mange medlemsvirksomheder til at optimere deres ansøgninger, da de komplekse regler har gjort, at mange virksomheder ikke har fået den kompensation, som de reelt er berettiget til. HORESTA har hjulpet medlemmer med at sikre yderligere kompensation for et større tocifret millionbeløb.

”Coronakrisen har været hård ved vores erhverv, og de økonomiske konsekvenser rækker desværre mange år frem. Kompensationen for restriktionerne har på ingen måde dækket tabet. Derfor er det helt afgørende for erhvervet, at virksomhederne får den rigtige kompensation – og derfor er det en vigtig indsats for HORESTA,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk chefkonsulent i HORESTA.

HORESTA har især hjulpet medlemmer med at optimere kompensation for faste omkostninger, hvor der er ansøgningsfrist for to store perioder på søndag. Derfor opfordrer vi vores medlemmer til at tage et ekstra kig på ansøgningerne for at sikre, at man har fået den rette kompensation.

Ansøgningsfristen for faste omkostninger for 1. juli 2021 – 31. december 2021 er pt. den 1. december 2021.

Brug for hjælp?

Vi har samlet gode råd og vejledning i vores optimeringsguide, som I som medlem af HORESTA har adgang til her.

 

Frist for slutafregningen flyttes

Den 30. november var den hidtidige frist for slutafregning på de udestående kompensationsperioder og ordninger i fase 2 af slutafregningen.

Indberet til slutafregning af Covid-19-kompensation senest 30. november

Den 30. november 2022 er det sidste frist for at indberette de faktiske forhold til slutafregning af kompensation som følge af coronavirus/covid-19. Fristen gælder for virksomheder, der har modtaget kompensation for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020.

Log ind