Gennem knapt ti år stod Morten Resen op kl. 2.59 for at være klar til at vække danskerne med et morgenfrisk skud Go’ Morgen Danmark på TV2.

Helt så tidligt behøver han ikke at stå op, når han den 18. november skal guide os alle sammen igennem HORESTA Årsdag 2021.

Her får han til opgave at byde velkommen og stille uddybende spørgsmål til oplægsholdere som den amerikanske key note speaker, Sylvie di Giusto, fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, landstræner Morten Hjulmand og Alex Pedersen, der står i spidsen for afviklingen af Tour de France på dansk jord til næste år.

Derudover skal han styre vores paneldebat, hvor lederprofiler fra erhvervet skal drøfte, hvordan vi gør vores arbejdspladser endnu mere attraktive for fremtidens arbejdskraft.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dig til HORESTA Årsdag 2021 og til vores Lounge Party om aftenen, så er det stadigvæk muligt.

Tilmeld dig her.

 

 

Morten Resen startede sin karriere i medieverden allerede som 19-årig, hvor han debuterede som radiovært på P3. Han har været vært på programmerne Mig og Morten Resen, Strax og Verdens bedste formiddag m.fl.

Efter sine ti år på Go’ Morten Danmark besluttede Morten i 2016 at trække sig fra værtsrollen for i stedet at fokusere på sin familie. En ferie i USA fik ham til at starte virksomheden GoLittle - en app, der guider familier til de bedste, børnevenlige steder og oplevelser. Derudover er Morten også medstifter af den populære madplans- og opskrift-app, Mambeno.

Hør her Morten Resen varme op til årets største netværksdag i hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Vi glæder os til at se dig.

Log ind