Man kan trygt afholde sine julefrokoster, og vi opfordrer til, at man holder fast i sine planer.

Sådan sagde HORESTAs politiske direktør, Kristian Nørgaard, da TV2/Nyhederne fredag bad om en kommentar på, at flere store virksomheder har valgt at aflyse.

HORESTA bakkes op af sundhedsmyndighederne, som på et pressemøde fredag slog fast, at man sagtens kan holde sin julefrokost. En melding, som HORESTA har efterlyst.

”Man skal huske på, at det ofte er store lokaler, der er god udluftning, og at medarbejderne er trænede i at afvikle store arrangementer. I HORESTA har vi netop lavet en Safe-to-Visit-kampagne, hvor vi har haft 8000 medarbejdere igennem et træningsforløb for netop at sikre gode og trygge rammer med sprit og med de øvrige forholdsregler, vi nu kan tage,” sagde Kristian Nørgaard, mens han viste Safe-to-Visit-logoet frem, som gæsterne med fordel kan holde øje med.

HORESTA oplever endnu ikke, at der er tale om mange aflysninger.

”Men der er selvfølgelig en bekymring for situationen, og derfor er vi jo i tæt dialog med vores kunder om, hvordan vi sikrer den gode og den trygge julefrokost, så alle kan komme ud og få nogle gode oplevelser," sagde Kristian Nørgaard, der påpegede, at kravet om coronapas også kan bidrage til at skabe tryghed i den aktuelle situation.

Log ind