Det stigende fokus på CO2-udledning i turismebranchen gør, at Green Key-virksomheder fra årsskiftet skal udarbejde en CO2-beregning. Det skyldes reviderede kriterier, som træder i kraft ved årsskiftet.

Ligeledes efterspørger mange af branchens kunder i stigende grad et CO2-regnskab i forbindelse med afholdte møde- og overnatningsaktiviteter, da det skal indgå i kundens samlede CO2-regnskab.

I HORESTA har vi derfor udgivet en guide, der kan hjælpe jer med at beregne jeres CO2-udledning, og I kan samtidig få mere viden om, hvilke muligheder der er for at arbejde med CO2-kompensation.

I kan få styr på udarbejdelsen af CO2-beregningen ved at hente guiden her.

Udformet med input fra branchen

Guiden er udarbejdet på baggrund af input fra en arbejdsgruppe bestående af Arp-Hansen Hotel Group, BCHG, Radisson og Saltoftehus. Ud fra deres input er der bl.a. lagt vægt på, at guiden følger principperne for GreenHouse Gas Protocol, at virksomhederne kan anvende beregneren til at sammenligne sig med andre brancher - og ikke mindst, at guiden er letanvendelig.

I kan læse mere om de bagvedliggende tanker her.

Har I spørgsmål til guiden, kan I kontakte HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen.

 

Log ind