”Vi har mistet en række aktører og kollegaer i branchen. Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at vi nu står sammen og får mulighed for at netværke og vise, at vi godt kan komme os over det her,” lød det fra Claus Nielsen, direktør på Sinatur Hotel og Konference, som var blandt deltagerne til HORESTA Årsdag 2021, som løb af stablen i sidste uge.

På Årsdagen var flere end 600 deltagere samlet til en dag med oplæg, inspiration og ikke mindst networking på tværs af hele oplevelseserhvervet.

For Mads Hylleholt Bøttger, der er adm. direktør og ejer af Brdr. Price, var det helt centralt, at mødes med kollegaer, blive inspireret og dele optimismen.

”Vi har været igennem en rigtig hård tid, har brug for at blive samlet, finde ind til kerneværdierne og vores why. Jeg synes det vigtigt, at vi mødes, at vi får netværket, inspireret hinanden, delt optimismen og sendt god energi ind i branchen. Det er med til, at give os lysten og modet til at komme videre.”

Frederik Møller, landechef i Ligula Hospitality Group, pointerede også vigtigheden af, at vi i branchen nu står skulder ved skulder.

Hør dem alle tre fortælle om HORESTA Årsdag i videoen:

Log ind