Mange måneders forberedelse kulminerer i dag, når vi samler branchen til årets største og fedeste netværksdag: HORESTA Årsdag 2021 – Welcome back Colour.

Det hele finder sted i Øksnehallen i København med talks, debatter og underholdning, og når mørket falder på, forvandles hallen til HORESTA Lounge Party med DJ, cocktails og street food.

En landstræner, amerikaner og fremtidsforsker

Programmet byder blandt andet på besøg fra Danmarks landstræner Kasper Hjulmand, som i et interview med dagens moderator, Morten Resen, vil gøre os klogere på, hvad sportsverden kan lære vores branche om ledelse og vinderkultur.

Vi får besøg af keynote speaker Sylvie di Giusto, der er rejst hele vejen fra USA for at være med til Årsdagen. Hun skal fortælle os om, hvordan man skiller sig ud fra mængden og sætter uudslettelige spor hos sine gæster.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen vil fortælle os om de nye og fremtidige generationer på arbejdsmarkedet, og hvordan branchen kan udnytte deres potentiale.

For en stund går Årsdagen også i gult, når Alex Pedersen fra Grand Départ lægger vejen forbi og fortæller om sommerens store begivenhed – starten på Tour De France, som afholdes i Danmark.

Branchestof og netværk

Ledere fra restaurant-, hotel og turismeerhvervet vil debattere, hvad vi kan gøre for at skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads for både nutidige og fremtidige medarbejdere i branchen, og en række af branchens nye og upcoming virksomheder er inviteret på scenen til at fortælle om deres indtog på markedet.

Alt i alt er HORESTA Årsdag en netværksdag for branchen med fokus på erhvervets udfordringer, potentiale og fremtid.

Følg dagen på de sociale medier

Ovenstående er blot udpluk fra Årsdagsprogrammet, som rummer meget mere.

Følg dagen på vores Instagram og LinkedIn – og via hashtagget #HORESTA21  

Log ind