Det kan hurtigt blive komplekst at søge kompensation for faste omkostninger, når forskellige restriktioner spiller ind, og perioderne løbende ændrer sig.

HORESTA sidder med i en arbejdsgruppe om kompensationsordninger, hvor målet er at gøre ansøgningsprocessen mere smidig for erhvervslivet. Her har HORESTA blandt andet efterspurgt en videogennemgang, som nu er at finde på Virk.dk.

”Kompensationsordningerne er løbende vokset i kompleksitet, og selvom vi nu snart er et år inde i krisen, så får vi i HORESTA stadig mange spørgsmål til netop dette,” fortæller Kristian Nørgaard, politisk chefkonsulent i HORESTA.

Se videoen med gennemgangen af ansøgning af kompensation for faste udgifter her.

I HORESTA hører vi meget gerne fra jer, hvis I oplever udfordringer med kompensationsansøgninger, som vi kan bære med ind i det videre arbejde i arbejdsgruppen.

Der kan findes flere guides, blandt andet om lønkompensationsansøgning, fra Erhvervsstyrelsen på deres Vimeo-konto her.

Mette Falkenberg
Direktør for politik og bæredygtighed
Mette Falkenberg Rasmussen

Covid-19 skal ikke længere anmeldes som arbejdsskade

Sundhedsstyrelsen har ændret kategoriseringen af covid-19. Covid-19 bliver nu betragtet som en smitsom sygdom på linje med f.eks. influenza og ikke en alment farlig sygdom som tidligere. Dermed skal sygdommen ikke længere anmeldes som en arbejdsskade.

HORESTA inviterer til Restaurant Kickoff

Mangel på arbejdskraft, stigende omkostninger og økonomisk usikkerhed har præget restauranternes dagligdag det seneste år. Men hvad kan vi forvente af det kommende år?

Log ind