Udkastet til en ny restaurations- og nattelivsplan for København har mødt enorm kritik den seneste uge. Særligt den del der handler om systematisk udfasning af bevillinger efter kl. 24, mener HORESTA vil være ekstremt skadelig for store dele af erhvervet.

Derfor havde organisationen og nattelivsvirksomheden The Old Irish Pub forleden besøg af beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), hvor også HORESTA deltog.

”Vi håber, at der kommer politisk gehør i forhold til, at den bedste måde at få dæmpet støjen og komme de her problemer til livs, der er i nattelivet, er via dialog og samarbejde. Og det er den vej, som vi skal fortsætte. Ikke ved at have en trussel hængende over hovedet om en hammer i skuffen, som vi ikke ved, hvornår rammer erhvervet,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.

Hun får opbakning fra The Old Irish Pub:

”Vi er meget opsatte på at indgå i dialog med kommunen og borgerne, men det er klart, at vi ønsker ikke at indgå i dialog med en pistol for panden. Vi skal mødes og finde løsninger,” lyder det fra Peder Blak, adm. direktør i The Old Irish Pub.

Se video fra besøget her, hvor også Cecilia Lonning-Skovgaard giver sit syn på restaurations- og nattelivsplanen.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind