Udkastet til en ny restaurations- og nattelivsplan for København har mødt enorm kritik den seneste uge. Særligt den del der handler om systematisk udfasning af bevillinger efter kl. 24, mener HORESTA vil være ekstremt skadelig for store dele af erhvervet.

Derfor havde organisationen og nattelivsvirksomheden The Old Irish Pub forleden besøg af beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), hvor også HORESTA deltog.

”Vi håber, at der kommer politisk gehør i forhold til, at den bedste måde at få dæmpet støjen og komme de her problemer til livs, der er i nattelivet, er via dialog og samarbejde. Og det er den vej, som vi skal fortsætte. Ikke ved at have en trussel hængende over hovedet om en hammer i skuffen, som vi ikke ved, hvornår rammer erhvervet,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.

Hun får opbakning fra The Old Irish Pub:

”Vi er meget opsatte på at indgå i dialog med kommunen og borgerne, men det er klart, at vi ønsker ikke at indgå i dialog med en pistol for panden. Vi skal mødes og finde løsninger,” lyder det fra Peder Blak, adm. direktør i The Old Irish Pub.

Se video fra besøget her, hvor også Cecilia Lonning-Skovgaard giver sit syn på restaurations- og nattelivsplanen.

NY i HORESTA: Vinbar er blevet en kulturinstitution

Pio Vinbar på Vesterbro i København har udviklet sig til meget mere end sted, man opsøger for at nyde et glas vin. Ifølge ejerne er vinbaren efterhånden blevet en integreret del af kulturlivet på Vesterbro.

Rekom introducerer nyt franchisekoncept

Sydeuropæisk afterski-kultur er kernen i det nye barkoncept udtænkt af barkoncernen Rekom. Franchisekonceptet skal udbredes i både Danmark og udlandet. Første to barer åbner i 2024.

Log ind