”Det har overrasket mig, at det i dag kan være grænseoverskridende for en ældre mandlig kok at have en ung, kvindelig chef. Det har resulteret i konkrete episoder, som jeg har måttet tage med den pågældende under fire øjne.”
Anika Madsen er køkkenchef på anmelder-darlingen, Fasangården, i Frederiksberg Have, kåret til Årets Talent af White Guide i 2018, og så er hun døbt Umami-dronningen af Berlingske. Med udover at forkæle gæsterne med umami-retter, knokler hun også benhårdt for at skabe en arbejdsplads – og en branche – der tiltrækker flere kvinder.
”Jeg foretrækker ikke at ansætte ét køn fremfor et andet. Mit fokus er på at skabe mere fleksibilitet, for så kommer kvinderne helt af sig selv. Og den diversitet vinder hele branchen på.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025