HORESTA har inviteret to af de førende danske crowdfundingplatforme, Lendino ved direktør & partner Andreas Rex og Flexfunding ved kreditchef Jacob Rasmussen, til at introducere mulighederne for finansiering via crowdfunding i hotel- og restaurationsbranchen.

Crowdfunding er en alternativ mulighed for virksomheder at finde finansiering udenom de traditionelle kanaler. Andreas og Jacob vil begge fortælle om de muligheder deres virksomheder giver for at låne penge. Du får svar på følgende: Hvilke muligheder har man som virksomhed? Hvordan foregår det i praksis? Og hvordan kommer man i gang?

Som afslutning på webinaret, vil advokat Torben Waage fra Kromann Reumert kort opridse, hvad I som virksomhed skal være særlig opmærksomme på, hvis I går med tanker om crowdfunding.

Tilmeld jer webinaret den 26. maj kl. 12.30-13.30 her.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind