HORESTA lancerer i dag et gavekort, som arbejdsgivere over alt i landet kan købe og give i gave til deres medarbejdere. Gavekortet er udelukkende til brug i turisme- og oplevelseserhvervet og kan være på op til 1.200 skattefri kroner.

Målet med kortet er at skabe omsætning i vores erhverv, som i 15 måneder har kæmpet en ulige kamp mod coronakrisen.

Tilmeld jer HORESTA Gavekort og få glæde af branchens stærkeste, billigste og bedste gavekortløsning. En løsning, der kræver meget lidt af jeres tid, kan tilbyde jer en lav kommission og har et stort potentiale.

Vi lancerer kortet i samarbejde med NETS, der har udviklet et Prepaid Card, som modtagerne får indsat et beløb på. Det er helt op til modtagerne, om de vil bruge alle pengene på oplevelser i én virksomhed eller fordele dem på flere.

 

 

Hvorfor tilslutte sig?
Sidste år lavede HORESTA gavekortet ”Besøg Danmark” i samarbejde med Go Dream, og produktet var målrettet forbrugerne. HORESTA Gavekort er et rent B2B-kort, og potentialet er derfor langt større. Desuden er det meget nemmere at tilmelde sig, og ordningen er ikke forbeholdt HORESTA-medlemmer.

HORESTA har allerede nu en række forespørgsler fra store virksomheder og organisationer, der betyder, at mange millioner kroner allerede nu venter på at blive brugt på de virksomheder, der tilslutter sig.

Hvad kræver det?

  • Løsningen kan bruges af godkendte terminaler  – både Psam og Viking fra Nets, Verifone, Bambora mv., men der kan være løsninger der ikke kan.
    Er du i tvivl, så kontakt din terminaludbyder for svar på om netop din teminal kan modtage Prepaid Card.
  • Der er intet årsgebyr!  – og HORESTA kan tilbyde erhvervets laveste kommission på 4,25 pct.,
  • Afregning sker månedligt – uden ekstra omkostninger for jeres virksomhed.
  • For virksomheder, der ikke allerede er medlem af HORESTA, koster det blot 350 kr. at tilmelde sig.

Vi udsender snarest muligt information om tilmelding og vilkår.


 

Gyldighed og udløb

Du kan aflæse dit gavekorts gyldighed ved at scanne QR-koden på bagsiden af kortet.

Gavekortet er altid gyldigt til udgangen af måneden.

Udbetaling af saldo

Indehaver at et gavekort kan i henhold til lov om betalinger kræve sit indestående udbetalt inden for gavekortet gyldighedsperiode og op til 1 år efter gavekortets udløb.

Udbetaling af gavekortets værdi kan ske ved at skrive til [email protected] med oplysning om kortnummer, restværdi, navn, adresse samt bankkonto hvortil beløbet skal udbetales. 

Vær opmærksom på at udbetaling af pålydende saldo udløser skattepligt for gavekortets indehaver.

Ønskes udbetaling indenfor gavekortet gyldighedsperiode beregnes et administrationsgebyr herfor på kr. 30. Ved udbetaling efter gavekortets udløb og op til 1 år herefter bortfalder administrationsgebyret.

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind