Den seneste politiske genåbningsaftale muliggør, at endnu flere kan slå dørene op til deres aktiviteter og forretninger. Der er dog stadig brancher, som endnu ikke har fået grønt lys, og HORESTA efterlyser logik.
Politisk chefkonsulent i HORESTA, Kristian Nørgaard, savner blandt andet, at man giver kasinoer, spillehaller og bankoforeninger lov til at få gang i hjulene.
”Det virker efterhånden mere som et politisk princip, at man er nødt til at ”gemme lidt i skuffen” til næste genåbningsaftale, end at lade fornuften sejre. Der er ikke noget af den genåbningsaktivitet fra foråret, der har medført betydelig stigning i smitten. Men der sidder nogle brancher, foreninger og aktiviteter, som er blev glemt, og jeg har virkelig svært ved at se, hvorledes at det skulle være dråben, der fik glasset til at flyde over,” siger Kristian Nørgaard.
Han fremhæver, at for eksempel bankospillerne allerede kan mødes på cafeer, i biografen eller til idrætsaktiviteter. Kristian Nørgaard fremhæver desuden, at der blandt de fortsat lukkede aktiviteter er elementer, som er af stor betydning for mange danskeres fritid og trivsel. Opfordring lyder således:
”Lad danskerne få samværet og de gode oplevelser tilbage. Det har de i den grad brug for. Og i professionelle rammer er der styr på forholdene og sikkerheden, hvilket brancherne beviste i forbindelse med første genåbning,” siger Kristian Nørgaard afsluttende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025