Et af de elementer, der er blevet afklaret med den nye genåbningsaftale, er, at det er muligt at åbne vandfaciliteter i form af spa-områder, indendørs pools m.v. fra torsdag den 6. maj på samme vis som svømmehaller, som må åbne for alle gæster. Der gælder krav om Coronapas.

Det glæder HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt:

”Mange af vores medlemmer har investeret i både spa og pools, som er med til at styrke deres oplevelsestilbud til gæsterne, og derfor er det enormt glædeligt, at de nu igen kan byde velkommen i de områder. Helt overordnet har virksomhederne brug for at få hele deres forretningsgrundlag tilbage,” siger hun.

Indendørs badelande skal fortsat være lukkede. Udendørs badelande må gerne være åbne, såfremt det sker på forsvarlig vis.

Kontantpligt driller forlystelsesparker: ”Vi vil bare gerne have lidt fleksibilitet”

De kolde kontanter er en varm kartoffel. I hvert fald når det handler om erhvervslivets pligt til at modtage dem. Debatten om retten til at sige nej til kontanter har raset længe, og nu presser også forlystelsesparker og koncertsteder på for at få blødt op omkring den lovgivning, der forpligter alle salgssteder til at tage imod kontanter, skriver Turistmonitor.dk.

Log ind