Et af de elementer, der er blevet afklaret med den nye genåbningsaftale, er, at det er muligt at åbne vandfaciliteter i form af spa-områder, indendørs pools m.v. fra torsdag den 6. maj på samme vis som svømmehaller, som må åbne for alle gæster. Der gælder krav om Coronapas.

Det glæder HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt:

”Mange af vores medlemmer har investeret i både spa og pools, som er med til at styrke deres oplevelsestilbud til gæsterne, og derfor er det enormt glædeligt, at de nu igen kan byde velkommen i de områder. Helt overordnet har virksomhederne brug for at få hele deres forretningsgrundlag tilbage,” siger hun.

Indendørs badelande skal fortsat være lukkede. Udendørs badelande må gerne være åbne, såfremt det sker på forsvarlig vis.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind