”Jeg må indrømme, jeg havde sommerfugle i maven, men jeg kunne bare ikke lade være. Hotellet har den perfekte røde tråd til Hotel Alexandra. Ikke mindst fordi det er tegnet af den danske arkitekt Kay Fisker,” siger direktøren Jeppe Mühlhausen om Hotel Christian IV i København, som han for nyligt overtog driften af. Han driver i forvejen Hotel Alexandra ved Rådhuspladsen.

(artiklen fortsætter under billedet)Og nok forelskede Jeppe Mühlhausen sig i arkitekturen hos Hotel Christian IV, men han faldt også for placeringen.

”Der er en vild fed lokal stemning ved hotellet, selvom det ligger i det indre København. Her er masser af lækre restauranter, små gallerier og så er baghaven faktisk Kongens Have.”

(artiklen fortsætter under billedet)Hotellet er da også blevet positivt modtaget af gæster efter overtagelsen.

”Gæsterne er vilde med placeringen og den lokale stemning, de straks bliver en del af. Stemningen minder om et provinshotel, men det ligger midt i København med en nærhed og personlighed, man ikke forbinder med storbyen.”

Men selvom gæsterne er glade, er der ingen tvivl om, at det er en svær tid at drive hotel, fortæller Jeppe.

"Det er en tung periode, vi er i, men vi satser meget på, at det er en god investering på sigt.”

Hotel Christian IV er også en del af HORESTA ligesom Hotel Alexandra. Og direktøren er ikke i tvivl om værdien af en samlet branche.

”Vi skal stå sammen som branche, og så nyder vi også godt af at kunne trække på den rådgivning, HORESTA tilbyder.”

Log ind