Københavns nye arena ved Bella Centret kommer til at hedde Bella Arena.

Det blev afsløret i går, hvor Wonderful Copenhagens adm. direktør, Mikkel Aarø-Hansen, fik æren af at forestå dåben, der blev foretaget med et glas øl fra arenaens samarbejdspartner, Carlsberg.

Bella Arena er på i alt 14.000 kvadratmeter, og med udvidelsen kan Bella Center fremover rummer 30.000 gæster på én gang. Det betyder, at Bella Center og København kan danne rammen om globale erhvervskonferencer og politiske konferencer samt kulturbegivenheder og sportsevents.

”For at tiltrække de helt store internationale kongresser til København har byen historisk manglet to ting: Hotelkapacitet og en stor søjlefri arena, hvor hovedtaleren kunne tale til 7.000 deltagere samtidig. Hotellerne er kommet til over de sidste par år, og nu tilføjer vi arenaen som sammen med resten af Bella Centret løfter os et niveau op i forhold til, hvilke begivenheder vi kan trække til hovedstaden”, siger adm. direktør i BC Hospitality Group, Christian Folden Lund.

I videoen herunder kan du få et kig ind i den nye arena, se Mikkel Aarø-Hansen døbe den og høre Christian Folden Lund fortælle om de muligheder, den giver både København og BC Hospitality Group.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind