Hvordan står det til med turismen i hovedstaden – og hvor er den på vej hen?

HORESTA samler de københavnske turismeaktører for at give svaret på et webinar, der er åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Udviklingsdirektør Runa Sabroe fra Wonderful Copenhagen vil i dette webinar, bevæbnet med de seneste tal, fortælle om, hvordan det står til med turismen i hovedstaden og vil samtidig præsentere de vigtigste tendenser for fremtidens turisme.

Webinaret finder sted den 11. juni kl. 10.00-11.00. Læs mere og tilmeld jer her.

I webinaret præsenteres også Comeback Copenhagen og de 12 initiativer i den fælles 2021-plan for genopretning af hovedstadens turisme.

I får mulighed for at stille spørgsmål direkte til Runa, om turismes status, fremtidsudsigter og ikke mindst genopretningsplanerne.

I kan læse mere om Comeback Copenhagen her.

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Det tager turismen med fra Frigast-balladen

Turismen sejrede, da regeringen endelig meldte ud om Frigast-anbefalingerne og sanering af erhvervsstøtten. Men det langstrakte forløb har også givet vigtig læring til turismen, lyder det fra erhvervet selv.

Log ind