En ny pulje, som er en del af sommer- og erhvervspakken, skal blandt andet styrke turismeerhvervet i Danmark. Med puljen vil en restaurant, café eller bar kunne søge op til 35.000 kroner til aktiviteter, som skal hjælpe med at få flere gæster f.eks. gennem nye madtilbud og arrangementer.

Man kan søge puljen nu gennem virk.dk til og med på onsdag den 21. juli 2021. Støtten kan bruges til arrangementer og events for resten af året.

”Denne pulje vil kunne give nogle forretninger muligheden for at arrangere et særligt tilløbsstykke eller en aktivitet, der kan trække gæster til. For HORESTA har det været vigtigt, at virksomhederne har en realistisk chance for at planlægge arrangementerne og ansøge puljen, samt at periode blev længere end det oprindelige udgangspunkt,” siger Kirsten Munch, politisk direktør i HORESTA.

Puljen kan søges af caféer, restauranter og barer mv., der er registrerede fødevarevirksomheder. Der kan søges om et engangstilskud på maksimalt 35.000 kr. pr. serveringssted (p-nummer). Tilskuddet gives under EU regler om de minimis-støtte.

I kan læse mere om ansøgningsprocessen til restaurantpuljen

I alt er der afsat 1,6 milliarder kroner, og I kan læse mere om de enkelte initiativer her 

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

Log ind