Krydstogtturister, erhvervsturister og gæster fra lande som Indien, Kina og USA vender først for alvor tilbage til København i 2022, 2023 og måske endda 2024.

Sådan lyder meldingen fra Ole Sorang, der er marketingdirektør for Radisson Hotel Group i Nord- og Vesteuropa.

Ole Sorang er den første af en række hotelprofiler, som HORESTA besøger denne sommer for at tage temperaturen på det københavnske hotelmarked. Et marked, der trods genåbning af grænser, indførelse af EU-pas og markant vækst i antal vaccinerede europæere, ser ind i endnu en sommer med belægningstal og REVPAR langt under normalen i årene før coronakrisen.

Ole Sorang glæder sig over, at VisitDenmark og Wonderful Copenhagen har sat kampagner i gang for at markedsføre hovedstaden på blandt andre nærmarkederne. Men han opfordrer også til, at der er bliver igangsat aktiviteter, som hører en hovedstad til.

”Når det handler om at skabe aktivitet på destinationen, har vi også brug for en hjælpende hånd. Vi skal tilbage til København som storby. Vi skal tilbage til et aktivitetsniveau. Vi skal skabe et content og en reason to travel”, siger Ole Sorang.

I videoen herunder kan du høre hans vurdering af det københavnske marked sommeren 2021 og de kommende år.

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind