Med Københavns Rådhus et stenkast væk får man ikke en mere central placering i København end den hollandske hotelkæde citizenM, der slog dørene op i slutningen af 2018. Hotellet kom, under ledelse af direktør Trine Hardy, fantastisk fra start, men i 2020 ramte coronaen hotellet og resten af erhvervet.

Fra at have forsvindende få danske gæster, var det pludselig den eneste potentielle kundegruppe, og omstilling blev en disciplin, der skulle mestres. Og selvom mange restriktioner nu er udfaset, så er de normale tilstande ikke indtruffet endnu på hotellet, fortæller direktøren.

Trine Hardy fortæller i denne video, hvordan de seneste 16 måneder har været, og hvilken situation virksomheden står midt i lige nu. Hun tror på, at København nok skal komme tilbage, men udsigterne afhænger af mange forskellige ubekendte.

Se videoen med direktøren her.

HORESTA besøger denne sommer en række hotelprofiler for at tage temperaturen på det københavnske hotelmarked. Et marked, der trods genåbning af grænser, indførelse af EU-pas og markant vækst i antal vaccinerede europæere, ser ind i endnu en sommer med belægningstal og REVPAR langt under normalen i årene før coronakrisen.

Se første video med Ole Sorang, der er marketingdirektør for Radisson Hotel Group i Nord- og Vesteuropa her:

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind