Med Københavns Rådhus et stenkast væk får man ikke en mere central placering i København end den hollandske hotelkæde citizenM, der slog dørene op i slutningen af 2018. Hotellet kom, under ledelse af direktør Trine Hardy, fantastisk fra start, men i 2020 ramte coronaen hotellet og resten af erhvervet.

Fra at have forsvindende få danske gæster, var det pludselig den eneste potentielle kundegruppe, og omstilling blev en disciplin, der skulle mestres. Og selvom mange restriktioner nu er udfaset, så er de normale tilstande ikke indtruffet endnu på hotellet, fortæller direktøren.

Trine Hardy fortæller i denne video, hvordan de seneste 16 måneder har været, og hvilken situation virksomheden står midt i lige nu. Hun tror på, at København nok skal komme tilbage, men udsigterne afhænger af mange forskellige ubekendte.

Se videoen med direktøren her.

HORESTA besøger denne sommer en række hotelprofiler for at tage temperaturen på det københavnske hotelmarked. Et marked, der trods genåbning af grænser, indførelse af EU-pas og markant vækst i antal vaccinerede europæere, ser ind i endnu en sommer med belægningstal og REVPAR langt under normalen i årene før coronakrisen.

Se første video med Ole Sorang, der er marketingdirektør for Radisson Hotel Group i Nord- og Vesteuropa her:

Log ind