Lige nu er der mulighed for at søge Restaurantpuljen hos Erhvervsministeriet og snart også Omstillingspuljen hos Erhvervshus Hovedstaden. Samtidig har Wonderful Copenhagen gjort en særlig indsats for at synliggøre de arrangementer og events, som hovedstadens aktører tilbyder over sommeren.

Restore Restaurants-projektet, som HORESTA er med i, inviterer derfor til et webinar på mandag d. 05.07 kl. 13-14 på Zoom for, at I bedre kan danne jer et bedre overblik over, ”hvem, hvad, hvor” kan søge de forskellige puljer.

På dette webinar vil Anders Danielsen, fra Erhvervsministeriet fortælle om den aktuelle ”Restaurantpulje”, hvor I har mulighed for at søge op til 35.000 kr. til rabatter eller aktiviteter, der kan komme jeres kunder til gavn. Og Signe Ingholt-Gaarde, fra Erhvervshus Hovedstaden vil fortælle om den kommende ”Omstillingspulje”, der giver tilskud til virksomheder, som er hårdt påvirkede af Covid-krisen, og som har behov for at tilpasse og omstille forretningen. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne via chatten.

Herefter vil Bjarke Hjorth, Head of Digital Marketing, i Wonderful Copenhagen fortælle om, hvordan man kan få synliggjort sommerens events over for københavnere og byens gæster på VisitCopenhagens kanaler og blive en del af sommerkampagnen Københavner Kærlighed.

Tilmelding inden på mandag kl. 9.00 HER

Program:   

  • Velkommen
  • Den aktuelle Restaurantpulje, Anders Danielsen, Erhvervsministeriet
  • Spørgsmål
  • Den kommende Omstillingspulje, Signe Ingholt-Gaarde, Erhvervshus Hovedstaden
  • Spørgsmål
  • Synlighed af events som del af kampagnen Københavner Kærlighed, Bjarke Hjorth, Wonderful Copenhagen
  • Spørgsmål
  • Tak for i dag

Kort om Restore Restaurants:

COVID-19 truer Københavns restauranter og dermed byens position som gastronomisk hot spot, Restore Restaurants vil teste nye forretningsmuligheder og omstille restauranter til den nye situation. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere om Restore Restaurants HER

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind