”Vi vil gerne være det sjoveste sted, man kan bruge sine penge. Vi tilbyder jo vilde forlystelser i fantastiske rammer krydret med gøgl og sjov. Vi vil gerne adskille os fra de andre forlystelsestilbud, som børn, unge og ældre kan opleve.”

Sådan beskriver direktør Ole Andersen , Bakken, der ligger nord for København. Forlystelsesparken har netop meldt sig ind i HORESTA.

Ambitionen er simpelthen at være det sted, hvor folk ofte tager hen og hygger sig med familie, venner og kollegaer.

”Derfor laver vi også nøje research på, hvad gæsterne ønsker og har brug for, så det afspejler vores udvalg af forretninger og oplevelser.”

(artiklen fortsætter under billedet)

Vigtig feedback fra gæsterne
Og nok skal oplevelsen være sjov. Men den er også tryg, understreger Ole Andersen. Og det er et vigtigt signal at sende, mener han.

”Vores allerstørste udfordring lige nu er nemlig, at mange familier fortsat er meget forsigtige med at komme ud og få oplevelser. Man har skabt et forsigtighedsprincip hos danskerne, som der skal løsnes op for,” siger direktøren.

Han mener, at politikerne har et stort ansvar for at italesætte overfor befolkningen, at det er trygt at gå ud og have det sjovt, hvad enten der er tale om en tur på restaurant eller i dette tilfælde en forlystelsespark.

Direktøren ved nemlig, at de allerfleste gæster har en god dag på Bakken, og han bliver glad, når de siger det højt.

”Jeg har kontor lige ved udgangen tæt på parkeringspladserne og kan høre de glade familier, der går forbi og siger: Ej, hvor var det sjovt. Vi må snart komme tilbage.”

Verdens ældste forlystelsespark har netop meldt sig ind i HORESTA.

”Det har vi gjort, fordi HORESTA har vigtigt kompetencer, som vi er glade for at tage del i,” siger direktøren.

Du kan læse mere om fordelene ved et medlemskab af HORESTA her.

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind