Det er igen en svær tid for branchen, og der er mere end nogensinde før brug for at skabe omsætning i erhvervet. Derfor har vi lavet HORESTA Gavekort, og er I allerede en del af gavekortet, opfordrer vi jer til at dele det gode budskab om, at danskerne fortsat kan få deres næste store oplevelse hos landets oplevelsesvirksomheder.

Gavekortet udspringer af, at det i år er muligt for arbejdsgivere over alt i landet at give deres medarbejdere skattefrie gavekort til turisme- og oplevelseserhvervet for op til 1.200 skattefri kroner.

Forslag til tekst til opslag på sociale medier

Mulige overskrifter til opslag:

  • Vi er en del af HORESTA Gavekort
  • Hos os kan du bruge dit HORESTA Gavekort
  • HORESTA Gavekort: Hos os kan du indløse din næste oplevelse

Mulige tekster til opslag:

  • HORESTA Gavekort vil hjælpe turisme- og oplevelseserhvervet gennem coronakrisen. Har du modtaget et HORESTA Gavekort, kan du bruge det hos os.
  • Vi står klar med en god oplevelse, hvis du bruger dit HORESTA Gavekort hos os. Gavekortet er lavet for at hjælpe turisme- og oplevelseserhvervet gennem coronakrisen.
  • Vi tager HORESTA Gavekort. Vi bakker op om gavekortet, der skal få Danmarks hoteller, turismevirksomheder og restauranter gennem krisen.

Virksomheder kan købe gavekort til deres medarbejdere her her.

Hent billeder til opslagene nedenfor.

Hvorfor tilslutte sig?

Er I endnu ikke tilmeldt, kan I læse mere her. Det er nemt at tilmelde sig, og ordningen er ikke forbeholdt HORESTA-medlemmer.

Løsningen kan bruges af godkendte terminaler – både Psam og Viking fra Nets, Verifone, Bambora mv., men der kan være løsninger, der ikke kan. Er I i tvivl, så kontakt jeres terminaludbyder for svar på om netop jeres teminal kan modtage Prepaid Card.

Gode grunde til at tilslutte sig:

  • Gratis oprettelse i modsætning til andre løsninger (For virksomheder, der ikke allerede er medlem af HORESTA, koster det blot 350 kr. at tilmelde sig.)
  • Der er intet årsgebyr - og HORESTA kan tilbyde erhvervets laveste kommission på 4,25 pct.
  • Afregning sker månedligt uden omkostninger for jeres virksomhed

Så tilmeld jer HORESTA Gavekort og få glæde af branchens stærkeste, billigste og bedste gavekortløsning. En løsning, der kræver meget lidt af jeres tid, kan tilbyde jer en lav kommission og har et stort potentiale.

Log ind