En perlerække af de største navne fra Danmarks restauranterhverv har gennem tiden kunnet bryste sig med titlerne fra de officielle danmarksmesterskaber for kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener. Før vi kan finde vinderne for 2022, skal alle deltagere gennem nåleøjet i semifinalerne, hvor de får mulighed for at vise deres talent frem.
De to felter af semifinalister rummer både tidligere finalister og nye deltagere, der tilsammen repræsenterer en række af landets allerbedste spisesteder.
Semifinalisterne i tjenerkonkurrence skal imponere et dommerpanel bestående af Søren Ledet samt Jacob Kocemba, Ann Mari Wang-Johannessen, Anita Kajhøj Ibsen, Peter Fagerland og Heine Egelund, mens kokkene skal slå benene væk under Jeppe Foldager samt Tommy Raanti, Thorsten Schmidt, Per Hallundbæk, Daniel Kruse, Mikkel Laursen og Bocuse d’Or-vinderen Kenneth Toft-Hansen.
Semifinalerne finder sted den 16. januar, mens vinderne skal findes den 27. marts ved Foodexpo-messen i MCH Messecenter Herning.
Semifinalister Årets Kok 2022
Dennis Carlsen, Scheelsminde Aalborg
Johannes Fjällheim Kier-Hansen, Casablanca
Kasper Heine Vitharth, Lyngkroen
Kristian Gade, Comwell Kongebrogården
Kristoffer Madsen, Restaurant HOS
Kristoffer Ringsing, Restaurant B-Spis
Magnus Brandenburg Carlsen, Restaurant Alchemist
Marc Foged Stockmarr, God Smag
Marc Kaalund, Hotel og Restaurant Fru Larsen
Bjarke Jeppesen, Restaurant Domestic
Michael Nørtoft, Restaurant Formel B
Nelly Libraro
Rasmus Pedersen, Restaurant Lieffroy
Tommy Jespersen, Gastroca
Viola Winther Worsøe, Asko Nordic
Semifinalister Årets Tjener 2022
Bjarke Blaaberg, Molskroen
Dennis Blok, Molskroen
Henrik Lindegaard Petersen, Restaurant B-Spis
Jacob Gram, Skodsborg
Ketil Sauer, Sauer Wine
Kim Thygesen, Den Gamle Stald
Kristine Slott Olsen, Restaurant Formel B
Lasse Jespersen, Restaurant Ti Trin Ned
Maria Algren, Restaurant Lyst
Marlene Lund Larsen, Restaurant Tree Top
Martin Wulffeld, Alchemist
Mathias Breinholt, Restaurant Moment
Sara Kettner Von Buchwald, Restaurant Lieffroy
Simone Westerberg, Kong Hans Kælder
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024