Zoku Copenhagen skulle egentlig have været åbnet i februar i år, men på det tidspunkt var store dele af Danmark og resten af verden som bekendt lukket ned. Derfor blev det i maj, at den hollandske kæde for første gang stak tåen i vandet uden for Amsterdam med endnu en udgave af sit hybridhotel, der både er for ferieturister på korte ophold og for globale nomader, som har brug for et sted at bo i længere tid – typisk mellem 14 dage og tre måneder.

Zoku Copenhagen består af 144 lejligheder og 16 værelser, og derudover mødelokaler, et eventlokale, co-working-arealer og ikke mindst en restaurant/bar/café, der skal danne base for opbygningen af et community for især de gæster, der er på længerevarende ophold.

HORESTA besøgte Zoku i forbindelse med vores sommerserie, hvor vi lægger vejen forbi en række af hovedstadens hoteller på et tidspunkt, hvor København fortsat er hårdt ramt af krisen.

I videoen herunder kan du høre general manager Nikolaj Tamakloe fortælle, hvordan Zoku er kommet fra start på det danske marked.

Se tidligere videoer i vores sommerserie:

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind