Da Danmark i maj begyndte at åbne op efter mere end et års coronakrise, valgte Ascot Hotel at udvide med et nabohotel i ejendommen ved Axeltorv i det indre København. Dermed skal der ikke længere kun fyldes 144 værelser op, men nu tæt på 250.

Begge hoteller er 4-stjernede produkter. Men med sit 2021-design, som både skal please og udfordre gæsterne visuelt, bryder det nye Wide Hotel med stilen hos sin mere klassiske nabo.

Direktøren for de to hoteller er David Olsen, som har stået i spidsen for Ascot i 16 år og nu skal få 1 plus 1 til at give mere end 2, fordi de to hoteller appellerer til forskellige målgrupper og kan spille sammen i jagten på et højere REVPAR.

Vi besøgte David og fik en snak om status for sommeren 2021 og den nærmeste fremtid for hoteldrift i det indre København.

Se tidligere videoer i vores sommerserie:

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind