Virksomheder kan nu søge en pulje på 1 mio. kr. forbundet med, at København bliver europæisk julehovedstad. Puljen skal understøtte et trængt erhvervs- og kulturliv gennem juleaktiviteter, der sætter spot på Københavns særlige kvaliteter og byens historie, bl.a. ved at formidle historiske steder, madtraditioner samt tradition for god arkitektur, kunsthåndværk, mode og design.

Målet er at tiltrække nationale og internationale gæster til byen, der kan være med til at sætte gang i et COVID-19-ramt erhvervsliv.

Ved udmøntning af puljen vil aktiviteter, der samlet set forventes at kunne bidrage mest positivt til erhvervs- og kulturlivets værdiskabelse, blive prioriteret. Det vil blive tillagt positiv vægt, hvis flere virksomheder søger samlet eller indgår som samarbejdspartnere i ansøgningen. Ved udmøntning af puljen vil der også blive lagt vægt på, at aktiviteten, der søges støtte til, understøtter fortællingen om og markedsføringsindsatsen af København som international juledestination. 

Fristen for ansøgninger er onsdag d. 1. september 2021, kl. 12.00.

Ansøgningsskema og yderligere oplysning om kriterier for udmøntning af puljen kan findes her: Ansøgning om Københavns Kommune julepulje.

Beslutning om udmøntning af puljemidlerne vedtages ultimo september og sker i et samarbejde mellem Økonomiforvaltningen, Teknik- og Miljøforvaltningen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen samt Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind