Har I fået tilmeldt jer HORESTA Gavekort, som kan bidrage til at booste jeres omsætning over de kommende måneder?

Alle virksomheder i hotel-, restaurant- og turisterhvervet kan få deres navn på gavekortet og dermed få glæde af al den omsætning, gavekortet vil kunne skabe. For HORESTA-medlemmer er det helt gratis at tilmelde sig, mens ikke-medlemmer skal betale 350 kroner.

Den eneste løbende omkostning ved at være med på gavekortet er en kommission på 4,25 procent ved hver indløsning. Afregning sker månedligt – uden ekstra omkostninger for jeres virksomhed.

Afsættet for HORESTA Gavekort er, at et flertal i Folketinget har gjort det muligt for arbejdsgivere at forære deres medarbejdere et skattefrit gavekort på op til 1.200 kroner her i 2021. Forudsætningen er dog, at kortet alene kan bruges i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

HORESTA Gavekort bliver derfor lige nu solgt til arbejdsgivere over alt i landet, som gerne vil glæde medarbejderne og samtidig støtte et erhverv, der har gennemgået en ekstrem hård tid.

Hvis I vil have jeres navn på gavekortet, så de glade gavekortmodtagere kan bruge de skattefri gavekroner hos jer, så kan I læse mere og tilmelde jeres virksomhed her.

Har I spørgsmål, kan I kontakte HORESTA på tlf. 35 24 80 80 eller på [email protected].

FAKTA

HORESTA Gavekort lanceres i samarbejde med NETS, og fungerer som et Prepaid Card, hvorpå modtagerne får indsat et beløb. Det er helt op til modtagerne, om de vil bruge alle pengene på oplevelser i én virksomhed eller fordele dem på flere.

Det eneste tekniske krav for at gøre brug af gavekortet er, at man har en Dankort-indløsningsaftale og en terminal der kan modtage Prepaid Cards (Psam og Viking fra Nets, Verifone, Bambora mv.).

Log ind