HORESTA mener, at både restaurations- og nattelivet skal være til glæde og gavn for alle interessenter i København. Til et borgermøde i aftes var både beboere, virksomheder, politikere og HORESTA repræsenteret.

”Der er meget, som vi alle kan blive enige om, hvad angår restaurations- og nattelivet, og det skal vi bygge videre på. For HORESTA er det vigtigt, at denne plan i København handler om udvikling af erhvervet – og ikke afvikling, som der var lagt op til tidligere, hvor virksomhederne kunne se sikkerheden omkring deres bevillinger forsvinde fuldstændigt,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA og ansvarlig for nattelivet i organisationen.

Hun mener, at erhvervet gør sit for at komme gener til livs, men at der er grænser for virksomhedernes ansvar, når det kommer til alle dem, der befærder sig i nattelivet. Blandt andet med alkohol fra detailhandlen, som der ikke er nogle begrænsninger på.

”Vi er afhængige af glade gæster, der får gode oplevelser, og vi har ingen interesse i, at det sker på bekostning af hverken beboerne, kommunen eller gæsterne. Derfor strækker virksomhederne sig også langt i forhold til begrænsning af støj, affald og hvad der ellers følger med, når mange folk er samlet,” siger Annette Hyldebrandt.

Se hele indslaget her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind