Med repræsentanter fra flere dele af turisme- og oplevelseserhvervets værdikæde blandt HORESTAs medlemmer var overborgmesterkandidat, Sophie Hæstorp Andersen (S), torsdag middag inviteret til dialogmøde hos BC Hospitality Group.

I løbet af mødet blev der blandt andet diskuteret genstart af hovedstaden, bæredygtig turisme, manglen på arbejdskraft, erhvervsturisme, tiltrækning af events og konferencer, natteliv og ekstra udeservering.

”Vi er glade for, at Sophie Hæstorp Andersen tog sig tid til at møde erhvervet og tog positivt imod de mange input fra HORESTAs medlemmer. Vi har brug for alle gode kræfter til at genrejse Københavns turisme- og oplevelseserhverv, og der er Københavns Kommune en afgørende samarbejdspartner i at bringe erhvervet tilbage på det gode vækstspor krisen satte en stopper for,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, der var tovholder på arrangementet.

HORESTA havde inviteret medlemmerne Frederik Møller, Area Manager Denmark, Ligula Hospitality Group, Karen Nedergaard, adm. direktør, Absalon Hotel Group, & regionsformand HORESTA Region Hovedstaden, Lars Børsting, Politisk chef, REKOM, Lars Hylby, Co-founder/Managing Partner, Pico Pizza, Lasse Skjønning Andersen, Stifter & CEO, GRØD, Lasse Sørensen, Partner/COO, SOVINO Brands og Maria Krüger Torp, Chef for public affairs, Old Irish Pub, samt Christian Folden Lund, Group CEO, BC Hospitality Group, var dagens vært.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind