Datatilsynet har rettet fokus mod hotel- og restaurationsbranchens overholdelse af GDPR, så hvordan undgår jeres virksomhed de store bøder?

Kom og hør med når HORESTA i samarbejde med Bech-Bruuns GDPR-specialister den 10. september kl. 13:00 – 14:00 tilbyder en praktisk opdatering på seneste nyt inden for GDPR og de tilsyn, som Datatilsynet aktuelt gennemfører inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Læs mere og tilmeld jer her.

Advokat og partner Mikkel Friis Rossa deler blandt andet ud af sine praktiske erfaringer fra Datatilsynets tilsyn med danske virksomheder, de første danske bødesager og ”do’s and don’ts” i relation til tilsynene og arbejde med at implementere og vedligeholde GDPR kravene.

Mikkel har særlig erfaring med implementering af GDPR i forhold til hotel- og restaurationsbranchen og mange spørgsmål melder sig inden for netop vores brancher:

  • Hvordan oversætter vi reglerne til vores branche?
  • Hvad skal vi konkret gøre i forhold til GDPR?
  • Hvad forventer Datatilsynet af os?
  • Hvilke dele af GDPR er særligt vigtige i forhold til vores branche, og hvordan sikrer vi overholdelse af kravene?
  • Hvordan opfylder vi kundernes og medarbejdernes rettigheder? Hvordan undgår vi bøder og dårlig medieomtale?

Hør meget mere om hvordan I med fordel kan håndtere disse udfordringer og om Bech-Bruuns praktiske erfaringer ved at tilmelde dig webinaret.

Deltagelse er gratis for HORESTAs medlemmer. Ikke-medlemmer kan også deltage for 500 kr.

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind