Datatilsynet har rettet fokus mod hotel- og restaurationsbranchens overholdelse af GDPR, så hvordan undgår jeres virksomhed de store bøder?
Kom og hør med når HORESTA i samarbejde med Bech-Bruuns GDPR-specialister den 10. september kl. 13:00 – 14:00 tilbyder en praktisk opdatering på seneste nyt inden for GDPR og de tilsyn, som Datatilsynet aktuelt gennemfører inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Advokat og partner Mikkel Friis Rossa deler blandt andet ud af sine praktiske erfaringer fra Datatilsynets tilsyn med danske virksomheder, de første danske bødesager og ”do’s and don’ts” i relation til tilsynene og arbejde med at implementere og vedligeholde GDPR kravene.
Mikkel har særlig erfaring med implementering af GDPR i forhold til hotel- og restaurationsbranchen og mange spørgsmål melder sig inden for netop vores brancher:
- Hvordan oversætter vi reglerne til vores branche?
- Hvad skal vi konkret gøre i forhold til GDPR?
- Hvad forventer Datatilsynet af os?
- Hvilke dele af GDPR er særligt vigtige i forhold til vores branche, og hvordan sikrer vi overholdelse af kravene?
- Hvordan opfylder vi kundernes og medarbejdernes rettigheder? Hvordan undgår vi bøder og dårlig medieomtale?
Hør meget mere om hvordan I med fordel kan håndtere disse udfordringer og om Bech-Bruuns praktiske erfaringer ved at tilmelde dig webinaret.
Deltagelse er gratis for HORESTAs medlemmer. Ikke-medlemmer kan også deltage for 500 kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin dropper anbefalinger af særlig turismeaktivitet
23-01-2025
-
TV: Danmark klar til Bocuse d’Or-finale i Lyon
23-01-2025
-
København blandt verdens bedste byer i 2025
23-01-2025
-
VisitDenmark opruster på erhvervsturisme
23-01-2025
-
Klinter på Mors og Fur kan blive UNESCO verdensarv
23-01-2025
-
Beskæftigelsen stiger men rekruttering halter
23-01-2025
-
Messecenter Herning forbereder sig på rekordår i 2025
23-01-2025