Med særligt fokus på bæredygtighed danner ARoS i disse dage rammer om en række brancheevents. På tagterrassen formidler arrangementerne under Food Week i Aarhus ny, sjov og spændende viden og produkter, der er med til at løse et af klodens vigtigste problemer.

”Arrangementer som Food Week er med til at drive udviklingen i erhvervet. Derfor er vi I HORESTA også stolte over at bakke op om initiativet, og vi håber, at mange af branchens aktører vil gribe mulighederne i de i events, der finder sted i disse dage,” siger Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA.

Prominente aktører står på spring for at debattere og inspirere hinanden og publikum. Alle aktiviteter på ARoS vil være gratis for ARoS' gæster. Adgang til ARoS kræver entrebillet eller årskort, som kan købes her

Jeres virksomhed kan blandt andet blive inspireret til et grønnere køkken, få indsigt i forbrugeradfærd og bæredygtig livsstil samt deltage i arrangementer om insekter som mad eller dyrkning af grøntsager.

Se alle arrangementerne på ARoS og læs mere om Food Week her.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind