#TogetherForHospitality. Det er budskabet fra den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, i en ny stor kampagne. For der er ingen tvivl om, at erhvervet har været blandt de hårdest ramte af COVID-19, og der er brug for opbakning fra EU til at få sektoren genrejst.

HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, sidder også for bordenden i HOTREC, og han mener, at det har en stor værdi, når erhvervet på tværs af landegrænser lægger et fælles pres.

”Pandemien har medført både afskedigelser, virksomhedskonkurser og en enorm usikkerhed om erhvervets fremtidsudsigter. I HOTREC har vi løbende dialog med relevante interessenter i Bruxelles, og denne kampagne har til hensigt at sprede branchens budskaber på sociale medier,” fortæller Jens Zimmer Christensen.

HOTREC mener blandt andet, hjælp til erhvervet ikke blot er afgørende for virksomhederne, men også for at skabe mindeværdige oplevelser og hæve levestandarden i de europæiske lande.

I kan følge kampagnen ved at søge på hashtagget #TogetherForHospitality på Twitter.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Flertal for turismeafgift i København

Københavns borgerrepræsentation vedtog på et møde den 30. november, at København skal have en turismeafgift. Nu skal regeringen give lov til, at kommunen kan indføre afgiften.

Log ind