HORESTA har her samlet svar på en række de spørgsmål, som vi hyppigst har modtaget i forlængelse af fredagens pressemøde.

Forsamlingsforbud: sænket fra mandag den 26 okt. fra 50 til 10 i fire uger. Det er stadig muligt at holde arrangementer med op til 500 deltagere, forudsat at der laves biografopstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser,

Lukketid kl. 22.00 er forlænget til 2. januar og udvidet til også at betyde, at der ikke må sælges alkohol i kiosker mm. efter kl. 22.00.

Mundbind: Der skal fra torsdag den 29. okt. og frem til 2. januar nu også bruges alle indendørssteder, hvor offentligheden har adgang.

Hvis restauranten er et serveringssted, dvs. hvis take away hentes før kl.22, skal der bæres mundbind, hvis gæsten går ind og henter take-away.

De nye regler betyder, at hvis der efter kl.22, og hvor restauranten ikke er et serveringssted, hentes take away, så skal der fra torsdag den 29. okt. også bæres mundbind (indendørs lokaliteter med offentlig adgang), naturligvis forudsat, at det er indendørs, de henter maden. Det vil omvendt sige, at hvis det er ved luge/drive through skal der efter vores opfattelse ikke bæres mundbind.

Medlemmer finder al HORESTAs rådgivning i forbindelse med COVID-19 her.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind